Tancuri, elicoptere si masini de lupta pe dealurile Galatiului - imagini spectaculoase

Marti, 21 Aprilie 2015, ora 17:58
1598 citiri
Tancuri, elicoptere si masini de lupta pe dealurile Galatiului - imagini spectaculoase
Foto: Facebook / Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro

Militarii romani, americani, britanici si moldoveni continua exercitiile in poligonul din localitatea Smardan, judetul Galati, pana la sfarsitul acestei luni. La antrenamente participa zeci de tancuri, masini de lupta, transportoare blindate, avioane si elicoptere.

Celebrul poligon militar Malina, unul dintre cele mai mari din regiune, a fost luat cu asalt zilele acestea de peste 2.200 de militari, care se antreneaza impreuna in cadrul celui mai mare exercitiu NATO efectuat pana acum in Romania.

"Wind Spring 15 are ca scop antrenarea in comun, intr-o conceptie unitara, a militarilor din tari membre ale NATO si partenere, pentru mentinerea capacitatii operationale a structurilor si indeplinirea cerintelor specifice de interoperabilitate ale Aliantei Nord-Atlatice si ale Uniunii Europe", se arata intr-un comunicat de presa al MApN.

Exercitiile militare au culminat marti cu o desfasurare de forte impresionanta.

Citeste mai departe despre "Tancuri, elicoptere si masini de lupta pe dealurile Galatiului - imagini spectaculoase (Galerie foto) " si vezi imagini pe Ziare.com.

#exercitiu NATO Romania, #exercitiu Malina 2015, #Wind Spring 2015 Smardan, #trupe NATO Romania , #NATO