The Times: Directorul general al BP va demisiona pana in octombrie

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 12:40
1350 citiri
The Times: Directorul general al BP va demisiona pana in octombrie

Directorul general al grupului petrolier britanic BP, Tony Hayward, criticat pentru gestionarea dezastrului ecologic din Golful Mexic, isi va anunta demisia pana in luna octombrie pentru a ajuta grupul sa-si "spele" imaginea, potrivit publicatiei The Times, preluata de AFP, precizeaza Mediafax.

Hayward va parasi BP inainte de inceputul lunii octombrie, daca scurgerile de petrol care stau la baza mareei negre din Golful Mexic sunt oprite definitiv, au declarat surse apropiate situatiei.

Demisia directorului general ar putea coincide cu anuntarea unei noi strategii a grupului, "Viitorul BP", prin care se vizeaza imbunatatirea imaginii producatorului de petrol, mentioneaza publicatia.

Cel mai probabil succesor al lui Hayward este Robert Dudley, care a preluat deja gestiunea dezastrului din Golf.

Un purtator de cuvant al BP a declarat pentru AFP ca Hayward "ramane la postul sau si se bucura de sprijinul conducerii si al consiliului de administratie".

Platforma Deepwater Horizon, exploatata de BP, a explodat la sfarsitul lunii aprilie provocand moartea a 11 persoane.

Incendiul nu a putut fi stins, iar platforma s-a scufundat producand cele mai mari scurgeri petroliere marine din istoria SUA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#bp, #demisie, #director, #petrol, #scurgeri , #Mexic