Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Solutiile SPSS determina o dezvoltare a operatiunilor companiei Monterey Mushrooms

Solutiile SPSS determina o dezvoltare a operatiunilor companiei Monterey Mushrooms

SPSS Inc., cel mai important furnizor de programe de analiza predictiva, a anuntat ca programul sau permite companiei Monterey Mushrooms Inc. sa-si deruleze mai eficient toate aspectele activitatii sale de la filialele din Statele Unite, Canada si Mexic.

Monterey Mushrooms este cel mai mare crescator/transportator si agent de comercializare a ciupercilor proaspete din Statele Unite. Infiintata in 1971 sub forma unei singure ferme, s-a transformat intr-o companie internationala, cu numeroase filiale. In prezent detine 14 filiale in intreaga lume.

A"Daca am dezinstala linia de produse SPSS de care dispunem in prezent, aceasta ar afecta numeroase domenii ale activitatilor noastre, intrucat capacitatea noastra de a furniza informatii semnificative ar fi serios perturbata. Ne bazam pe acest program in ficare ziA", a afirmat programatorul si analistul principal de la Monterey Mushrooms, Andrew Burnham, care este responsabil cu implementarea produselor software SPSS in cadrul companiei sale.

Monterey Mushrooms a incorporat tehnologia SPSS in multe dintre operatiunile sale zilnice, ceea ce a avut un efect imediat asupra afacerii. Printre domeniile afectate s-au numarat raportarea vanzarilor, balanta statelor de plata, distributia costurilor de transport, resursele umane si managementul bunurilor/raportarea in registrul contabil, pentru a enumera numai cateva. A"Cu acest program, angajatii pierd mult mai putin timp asteptand rapoartele si adunand informatiile, putand dedica mai mult timp analizei afacerii si efectuarii schimbarilor necesare pentru a-si atinge scopurile de afaceriA", a afirmat Burnham.

Presedintele si directorul general al Monterey Mushrooms, Shah Kazemi, este atat de incantat de produsele software SPSS, incat a cerut implementarea acestora la nivelul intregului personal de conducere, pentru a-i ajuta sa-si inteleaga mai bine veniturile si marjele. Programul permite utilizatorilor din cadrul companiei Monterey Mushrooms sa vizualizeze si sa interactioneze cu rapoarte personalizate, toate bazate pe aceleasi informatii, pentru a-i ajuta pe utilizatori sa ia rapid deciziile corecte.

A"Datorita SPSS, ne putem vizualiza datele asa cum nu am mai facut-o niciodata pana acum,A" a adaugat Burnham. A"Le putem vizualiza sub unghiuri si perspective diferite. Aceasta ne pemite sa ne analizam mai bine marja de profit si sa scoatem rapid in evidenta exceptiile, ceea ce, la randul sau, ne permite sa luam decizii de afaceri mai bune.A"

Bloombiz

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 832 ori