O firma italiana va consolida 200 metri din malul Canalului Dunare-Marea Neagra

Vineri, 08 Ianuarie 2010, ora 16:03
1818 citiri
O firma italiana va consolida 200 metri din malul Canalului Dunare-Marea Neagra

Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile Constanta a selectat o firma din Italia, Cois, pentru a realiza consolidarea malului drept al Canalului Dunare-Marea Neagra, afectat de alunecari de teren, pe o portiune de 200 de metri, pentru 3,49 milioane de lei, fara TVA. 

Lucrarile vor avea loc de la kilometrul 57+500 la 57+700, se vor desfasura la terasamentul zonei si vor consta, printre altele, in executia unor coloane forate, a unui zid de sprijin si decolmatarea santurilor, informeaza Mediafax.

Contractul are o durata de 15 luni si este finantat de la bugetul de stat, prin surse proprii si alte surse legale constituite, se arata intr-un anunt al companiei din Constanta.

Administratia Canalelor Navigabile a primit in total cinci oferte, iar criteriul de atribuire al licitatiei a tinut cont de pretul ofertei (40%), programul calitatii (30%), perioada de garantie, durata executiei si timpul de interventie in eventualitatea unor situatii de urgenta pe perioada de garantie (fiecare cu 10%).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#firma, # italiana, # canal, # dunare, # marea, # neagra , #Italia