Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Generatia urmatoare de dispozitive Nokia Eseries a fost lansata la Congresul 3GSM de la Barcelona

Generatia urmatoare de dispozitive Nokia Eseries a fost lansata la Congresul 3GSM de la Barcelona
Presedintele Nokia, Olli-Pekka Kallasvuo, a anuntat lansarea generatiei urmatoare de dispozitive Nokia Eseries si a dispozitivelor 'de masa' pentru televiziunea mobila si pentru navigatia prin GPS, in cadrul Congresului Mondial 3GSM de la Barcelona /Spania/, informeaza un comunicat al companiei Nokia.

Acesta a subliniat angajamentul companiei de a se situa in avangarda urmatoarei etape a mobilitatii si a prezentat o noua gama de dispozitive si servicii care utilizeaza la potential maxim avantajele conectivitatii la Internet. Aceste dispozitive si servicii vor initia o transformare in modul in care oamenii utilizeaza mobilitatea in viata profesionala si personala.

'Universul mobilitatii si cel al Internetului sunt in proces de fuziune, dar noi, ca industrie, abia incepem sa ne dam seama de posibilitatile pe care le ofera acest fenomen. Nokia se situeaza in avangarda acestei schimbari, utilizand acest nou tip de conectivitate pentru a transforma modul in care oamenii folosesc dispozitivele mobile in viata profesionala si personala. Produsele pe care le lansam astazi integreaza functionalitati cheie pentru acest nou stil de viata, functionalitati care vor incepe sa fie adoptate la un nivel mult mai extins', a spus presedintele si CEO Nokia, Olli-Pekka Kallasvuo, intr-o conferinta de presa.

Compania Nokia a anuntat lansarea unui trio de noi dispozitive Nokia Eseries, destinat profesionistilor din domeniul afacerilor: Nokia E61i, Nokia E65 si Nokia E90 Communicator, o varianta noua a legendarului Communicator, transformat acum intr-un dispozitiv complet pentru afaceri, dotat cu tehnologii avansate, precum HSDPA si GPS integrat.

Fiecare dintre aceste dispozitive ofera un set bogat de functii si un design elaborat, incorporand tehnologiile 3G si WLAN, precum si platforma flexibila de software S60 - pentru a asigura un mediu optim pentru realizarea 'mobila' a sarcinilor de serviciu. In plus, terminalele dispun si de camere de inalta calitate.

Nokia E65 este disponibil incepand de luni pe un numar limitat de piete, diponibilitatea terminalului urmand sa fie extinsa in cursul primului trimestru din 2007. Nokia E61i urmeaza sa fie disponibil in cel de-al II-lea trimestru din 2007, iar debutul livrarilor pentru Nokia E90 Communicator este planificat pentru cel de-al II-lea trimestru din 2007, cu disponibilitate globala extinsa preconizata pentru trimestrul III din 2007.

Nokia a anuntat, de asemenea, o colaborare cu Telecom Italia, in domeniul software. Aceasta colaborare este menita sa consolideze portofoliul inovator de servicii al operatorului italian - in contextul in care Telecom Italia a selectat S60 pentru a impulsiona cresterea segmentului avansat al pietei italiene de mobilitate.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 819 ori