Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Iskon Internet selecteaza MIND pentru suportul mai multor servicii broadband in Croatia

Iskon Internet selecteaza MIND pentru suportul mai multor servicii broadband in Croatia
Compania Mind, leader in domeniul serviciilor customer care pentru Mobile, Wireline,VoIP si triple-play, a anuntat ca a fost aleasa de catre providerul de Internet din Croatia, Iskon, pentru medierea serviciilor bazate pe customer care. Ce inseamna Triple Play?
Dupa cum afirma Sasa Kamar, membru in consiliul director al Iskon, A"Serviciile triple-play iclud voce,date si TV, si reprezinta cheia cresterii serviciilor de telecomunicatiiA".

Profitand de oportunitatile liberalizarii pietei croate de Internet, Iskon se doreste a fi un provider multimedia care sa acopere o gama cat mai larga de servicii ( servicii de voce, date si video).

Parteneriatul cu MIND nu este unul intamplator. In 1997, MIND a fost prima firma care care a inaugurat tehnologia VoIP pentru toate categoriile de provideri. In august 2005 , MIND a achizitionat Sentori, specialist in tehnologia wireless. MIND opereaza in prezent in Europa, Israel si Statele Unite si este in continua dezvoltare.


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 645 ori