OCCIDENTUL trebuie sa se teama: Iranul pregateste SURPRIZA NUCLEARA

Duminica, 10 Iulie 2011, ora 14:08
3660 citiri
OCCIDENTUL trebuie sa se teama: Iranul pregateste SURPRIZA NUCLEARA

Semnele sunt din ce in ce mai multe. Iranul pregateste in secret arme nucleare, potrivit Global Security Newswire.

Recent, Iranul a facut progrese semnificative in trei domenii esentiale: producerea materialului necesar pentru energia nucleara, transformarea materialului intr-o arma nucleara si crearea unui sistem adecvat de lansare a rachetelor.

Iranul a anuntat luna trecuta ca va creste productia de uraniu cu 20% si ca va muta statia de productie la o instalatie subterana.

Autoritatile iraniene au precizat ca vor utiliza combustibilul pentru energie nucleara, insa experimentele facute vor oferi oamenilor de stiinta iranieni expertiza necesara pentru realizarea armelor nucleare.

In ultimele saptamani, Iranul a inceput testarea de rachete, insa diplomatii iranieni neaga ca ar fi vorba de rachete nucleare.

Potrivit analistilor citati de Business Insider, toate acestea sunt semne care prevestesc intentia Iranului de a realiza arme nucleare.

Jurnalistii israelieni avertizeaza ca Occidentul ar trebui sa ia in considerare posibilitatea unui "Armaghedon" lansat de presedintele Mahmoud Ahmadinejad care s-ar folosi de armele nucleare pentru a promova credintele islamice si pentru a scapa lumea de necredinciosi.

"Admadinejad si ministrii sai, precum si comandantii superiori din Garda Revolutionala apartin unui grup mic, insa influent in Guvernul Iranian, care adera la o credinta mistica in venirea lui Mahdi, al douasprezecelea Imim, care este considerat Mesia siitilor.

Una din conditiile necesare pentru venirea lui Mahdi ar fi ca un procent mare din populatia lumii sa fie anihilata intr-un razboi puternic", noteaza analistii internationali.

Prin urmare, jurnalistii israelieni spun ca Iranul pregateste o mare surpriza "nucleara" pentru venirea lui Mahdi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#energie nucleara, #rachete nucleare, #iran, #arme nucleare, #energie, #razboi , #Iran