Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cosmote Grup ofera servicii de internet in banda larga si telefonie, la pachet

Cosmote Grup ofera servicii de internet in banda larga si telefonie, la pachet
Cosmote Grup a lansat joi, in premiera pentru piata din Grecia, pachetul unic 'Cosmote ADSL', care ofera servicii integrate de internet in banda larga si de telefonie mobila, informeaza Cosmote Romania.

Pachetul este disponibil prin intermediul a trei planuri tarifare, oferite in colaborare cu OTENET, companie membra a aceluiasi grup. Utilizatorii Cosmote beneficiaza de acces nelimitat la internet prin reteaua fixa ADSL si de servicii de telefonie mobila de cea mai buna calitate.

'Cosmote, care ofera deja clientilor sai servicii 3G HSDPA, inoveaza inca o data piata, extinzandu-se catre domeniul ADSL. Suntem pregatiti sa oferim utilizatorilor solutii de comunicare accesibile, integrate si flexibile care sa raspunda nevoilor lor specifice curente. Prin colaborarea cu OTENET, cel mai mare furnizor de internet din Grecia, Cosmote se afirma inca o data ca lider al pietei de telecomunicatii locale, furnizand servicii integrate pentru doua dintre cele mai dinamice sectoare, telefonia mobila si internetul in banda larga', a declarat Costas Liamidis, director comercial al Cosmote Grup.

Utilizatorii pot opta pentru unul dintre cele trei planuri tarifare Cosmote ADSL care includ, pentru un singur tarif, acces nelimitat la servicii de internet in banda larga (ADSL) la viteza de 1024 kbps si minute nationale gratuite, si anume Cosmote ADSL 120, pentru 46 euro/luna, Cosmote ADSL 240, pentru 59 euro/luna si Cosmote ADSL 480, pentru 91 euro/luna.

Modemul ADSL necesar este oferit gratuit, iar modemul/router ADSL Wireless este, de asemenea, disponibil. Pachetele tarifare 'Cosmote ADSL' sunt disponobile prin reteaua nationala de vanzare a companiei din Grecia.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1089 ori