Mick Jagger a devenit strabunic

Marti, 20 Mai 2014, ora 09:05
1215 citiri
Mick Jagger a devenit strabunic
Sursa foto: The Richest

Mick Jagger de la The Rolling Stones a devenit strabunic, a confirmat luni o purtatoare de cuvant a solistului, citata de agentia germana de presa DPA.

Presa anuntase anterior ca o nepoata de 21 de ani a lui Mick, Assisi Jagger, a adus pe lume o fetita, al carei tata este un bucatar pe nume Alex Key, de 25 de ani.

'Femeile din familia noastra tind sa aiba copii de tinere, este in gene', declara intr-un recent interviu Assisi, care traieste in Cornwall, in sud-vestul Angliei.

Ea a adaugat atunci, referindu-se la reactia viitorului strabunic: 'Imi inchipui ca e placut sa fii strabunic, desi nu sunt sigura ca-i place ideea imbatranirii sau sa i se spuna asa". "Eu ii spun Mick si n-am sa incep sa-i spun 'bunicule'', a subliniat Assisi Jagger.

Mick Jagger va implini 71 de ani in iulie

Celebrul solist, a carui partenera de multi ani L'Wren Scott s-a sinucis acum doua luni la New York, nu a comentat, pentru moment, informatia privind noul sau statut.

La randul ei, mama tinerei Assisi, Jade Jagger (42 de ani), este insarcinata in sase luni. Cele doua au participat in martie la o petrecere de intampinare a viitorilor membri ai familiei, organizata de Jerry Hall - modelul texan a carui idila cu Mick a dus la divortul acestuia de mama lui Jade, Bianca Jagger, a relatat atunci cotidianul britanic Daily Mail.

Mick Jagger, care va implini 71 de ani in iulie, are sapte copii, de la patru femei, si patru nepoti.

#mick jagger, #jagger strabunic, #rolling stones , #Germania