COSMOTE inaugureaza primul sau magazin din Sibiu

Miercuri, 20 Decembrie 2006, ora 09:52
1431 citiri

COSMOTE inaugureaza astazi primul sau magazin din Sibiu, unde clientii au posibilitatea de a testa si achizitiona produsele si serviciile accesibile ale companiei. Magazinul, situat intr-o locatie centrala a orasului, se extinde pe o suprafata de 125 metri patrati si este dotat conform celor mai moderne standarde in domeniu.

In 2006, COSMOTE a deschis 12 magazine noi, ajungand in total la un numar de 18 magazine proprii la nivel national.

"Suntem incantati sa inauguram astazi primul magazin din Sibiusi sa intampinam astfel cererea crescanda din regiune pentru produsele si serviciile noastre. Prin acest magazin, dorim sa initiam un dialog direct atat cu clientii existenti, oferidu-le asistenta post-vanzare, cat si cu potentialii clienti pe tot parcursul procesului de cumparare", a declarat Chirana Bajdu, manager magazine COSMOTE.

COSMOTE continua dezvoltarea lantului sau de distributie la nivel national, care in momentul de fata este format din aproape 600 de magazine COSMOTE, Internity, Romtelecom si Germanos si dealeri independenti, si peste 12.000 de puncte de vanzare. In orasul Sibiu, serviciile COSMOTE sunt deja distribuite prin intermediul a 6 magazine Internity, Germanos si Romtelecom. In luna mai 2006, Grupul COSMOTE a anuntat achizitionarea lantului de magazine Germanos, miscare strategica care va creste prezenta comerciala a companiei in Romania si in regiunea sud-estul Europei.

In cadrul evenimentului de inaugurare, reprezentantii companiei au anuntat de asemenea extinderea acoperirii in judetul Sibiu la peste 90% din populatie, ca parte a unor investitii de peste 220 milioane de euro la nivel national pentru dezvoltarea retelei GSM pretutindeni unde romanii locuiesc, lucreaza si calatoresc.

COSMOTE a lansat de asemenea ofertele de sarbatori pentru abonati si segmentul de utilizatori de cartele preplatite. Noii abonati pot beneficia de 6.000 de minute si 6.000 de SMS-uri in retea si pana la 7.200 de minute nationale pe an, pentru numai 3 euro pe luna. Sarbatorile de iarna aduc o noua oferta si pentru utilizatorii cartelei COSMOTE, care pot opta pentru 300 de minute si 300 de SMS-uri in retea, cu doar 3 euro (TVA inclus).

Recent, COSMOTE a sarbatorit un an de prezenta si realizari pe piata din Romania, bucurandu-se de o baza de clienti de peste 1.000.000 de romani din intreaga tara.

Bloombiz