AutoItalia a inceput comercializarea noii berline Fiat Linea

Luni, 25 Iunie 2007, ora 18:27
1094 citiri

AutoItalia Group a inceput luni comercializarea noii berline Fiat Linea, acest model, conceput de Centro Stile Fiat, urmand a fi comercializat in numeroase tari din Europa, precum Germania, Spania si Finlanda. Fiat Linea este produs in fabrica Tofas din Turcia unde, pentru inceput, este prevazut un volum de productie de circa 60.000 de unitati anual. Linea completeaza oferta de autoturisme de familie Fiat (alaturi de Grande Punto si Bravo).

Dimensiunile generoase (4,56 m lungime, 1,73 m latime si 2,6 metri ampatament), portbagajul de 500 litri si interiorul confortabil sunt intregite si de oferta Fiat Romania privind echiparea standard.

Astfel, dotarile de baza ale modelului Fiat Linea includ, printre altele, si ABS, aer conditionat, 2 airbag-uri, CD player, inchidere centalizata, Trip Computer si geamuri anterioare actionate electric. Pretul de pornire, anuntat si de catre oficialii Fiat la conferinta de presa de la Istanbul, este de 12.555 de Euro cu toate taxele incluse.

Pentru inceput, gama de motorizari cuprinde un propulsor pe benzina, 1.4 77 CP, si celebrul motor, premiat de specialistii internationali, 1.3 Multijet 90 CP, ambele fiind recunoscute pentru consumul redus de combustibil.

Tot de ultima generatie este sistemul exclusiv Blue&Me, o tehnologie dezvoltata de Fiat in colaborare cu Microsoft ce permite conducatorului auto sa primeasca si sa efectueze apeluri telefonice, prin intermediul portului USB, folosind doar comenzile vocale sau tastele aflate pe volan.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)