Sharp - parteneriate de viitor la nivel national

Vineri, 07 Aprilie 2006, ora 09:38
1618 citiri

In perioada 30 martie A- 1 aprilie s-a desfasurat, la Poiana Brasov, intalnirea anuala a partenerilor SHARP (echipamente de birou) din Romania.

Evenimentul a fost organizat de Atlas Corporation, unicul distribuitor autorizat in Romania al SHARP Central & Eastern Europe, pentru vanzare si service de echipamente SHARP: multifunctionale alb-negru si color, faxuri, videoproiectoare, calculatoare de birou, agende electronice si reportofoane digitale. Asa cum a declarat Dl. Andrei Draghicenoiu- Executive Director SHARP Department in cadrul Atlas Corporation, intalnirea si-a propus consolidarea relatiilor de colaborare cu partenerii din tara, prin oferirea unui prilej de discutii, dar si de relaxare.

Invitatii speciali de la SHARP Central & Eastern Europe, Dl Harald Fitz - Product Development Manager si Dl. Gottfried Tasch - Sales Manager au prezentat in deschiderea evenimentului istoricul si profilul companiei SHARP precum si directiile si strategiile de dezvoltare in ceea ce priveste gama echipamentelor de birou. De asemenea s-a facut o analiza a situatiei de pe piata romaneasca si a cresterii constante a cotei de piata SHARP, in Romania, in perioada 2003 A- 2005, conform datelor din cercetarile Infosource. Nu in ultimul rand au fost prezentate obiectivele si strategiile pentru anul in curs ale Atlas Corporation.

Reprezentantii firmelor participante au primit cu interes noutatile cu privire la noul concept lansat de catre SHARP, denumit Open System Architecture, ce are in vedere adaptarea echipamentelor de birou, la un nivel cat mai inalt, la necesitatile oricaror tipuri de clienti, in domeniul gestionarii fluxurilor informationale. Tot cu aceasta ocazie a fost prezentata in premiera pentru Romania noua gama de echipamente multifunctionale alb/negru cu capabilitati color pe care partenerii autorizati SHARP au putut sa o testeze.

Un alt punct de interes major in cadrul prezentarilor a fost noua stategie SHARP referitoare la parteneriatele cu marile corporatii internationale prin dezvoltarea conceptului de Client Pan-European / Client Global ceea ce presupune oferirea unor servicii la acelasi nivel de calitate si cost indiferent de locatia/filialele acestor clienti.

In incheierea intalnirii Atlas Corporation, pentru a intari spiritul de echipa si competitie al partenerilor sai, a oferit acestora surpriza organizarii unui mini campionat de fotbal in sala, in complexul Forex din Brasov, golgeterul intrecerii fiind premiat cu mingea oficiala a UEFA Champions League, eveniment la care SHARP este partener oficial.

Bloombiz.ro

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.