Mazda ofera si clientilor din Romania asistenta tehnica gratuita in toata Europa

Joi, 14 Februarie 2008, ora 12:57
1532 citiri
Mazda ofera si clientilor din Romania asistenta tehnica gratuita in toata Europa

Mazda a lansat la inceputul lunii februarie si in Romania serviciul Mazda Europe Service (MES), prin intermediul caruia posesorii autovehiculelor Mazda beneficiaza gratuit de asistenta tehnica pe intreg teritoriul Europei, informeaza un comunicat remis joi, de reprezentanta companiei, pentru NewsIn.

Potrivit comunicatului de presa, pachetul MES este valabil fara costuri suplimentare pe intreg teritoriul Europei pentru toti cetatenii romani posesori ai unui vehicul Mazda, 24 de ore din 24, timp de 365 de zile pe an. Servicul MES intra in vigoare automat in momentul achizitionarii unui automobil Mazda nou sau a efectuarii reviziei anuale si este valabil 12 luni sau 15.000, ori 20.000 de kilometri parcursi, in functie de modelul de autovehicul achizitionat. Mai mult, la fiecare revizie a masinii realizata la un dealer Mazda autorizat, aceasta perioada va fi prelungita pana la o durata de zece ani de la prima inregistrare a vehiculului.

Mazda asigura prin acest serviciu asistenta in caz de defectiune, recuperarea vehiculului in caz de accident si avarii tehnice sau electrice. De asemenea, acest serviciu este folositor in situatia in care soferul pierde cheile sau ramane fara combustibil. Nu in ultimul rand, pentru a permite continuarea calatoriei, MES acopera, daca este cazul, costurile de cazare si transportul.

"Noul serviciu oferit prin Mazda Europe Service joaca un rol important in strategia de satisfacere deplina a clientilor nostri", a declarat managerul pentru Romania al Mazda, Cristian Rigu.

<a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.