Departamentul de Stat al SUA: NU calatoriti in Europa, noi atentate sunt iminente!

Miercuri, 23 Martie 2016, ora 14:50
4802 citiri
Departamentul de Stat al SUA: NU calatoriti in Europa, noi atentate sunt iminente!
Foto: Wikimedia

Departamentul de Stat al SUA a lansat un avertisment sumbru atat pentru turistii americani, cat mai ales pentru cetatenii europeni.

Dupa atentatele din 22 martie de la Bruxelles, oficialii guvernamentali din Statele Unite ii sfatuiesc pe americani sa-si amane vizitele in Europa pana dupa 20 iunie, noi atacuri fiind asteptate, anunta postul CNBC.

Criza din Belgia este privita de guvernul american cu maxima seriozitate, destinatia fiind considerata ca una cu grad de risc 4, presupunand "atacuri serioase sau iminente", arata o alerta emisa de Biroul Afacerilor Consulare din Departamentul de Stat.

In acelasi timp, intreaga Europa este vazuta de oficialii de la Washington ca o zona periculoasa, turistii americani fiind sfatuiti sa-si amane vacantele in regiune pana dupa 20 iunie.

"Grupuri teroriste continua sa planifice noi atacuri in Europa, tintind manifestari sportive, destinatii turistice, restaurante si mijloace de transport", se arata intr-un comunicat care a urmat alertei emise pentru Belgia.

Americanii aflati in Europa sunt sfatuiti sa fie atenti atunci cand calatoresc cu mijloacele de transport in comun sau in locuri publice si li se recomanda sa evite manifestarile religioase cu larga prezenta a publicului, festivalurile si alte evenimente publice.

#atentate Bruxelles, #avertisment turisti SUA, #atentate Stat Islamic Europa , #Europa

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Marile proiecte de infrastructură rutieră din România. Unde stăm pe loc și unde galopăm
  2. Ce țări a depășit România odată cu creșterea PIB-ului în ultimii 10 ani. Depășim state care nu au cunoscut comunismul
  3. Încă 700 de lei de la stat, pentru o categorie de români: Klaus Iohannis a semnat
  4. O companie-gigant se extinde în România: vor fi angajați 800 de oameni
  5. OMV așteaptă o rată internă a profitabilității de 12% de pe urma dezvoltării proiectului Neptun Deep din Marea Neagră
  6. Canicula topește economia României. Cum lovește căldura extremă transporturile: "Dacă te oprești în tabla asta, nu mai ai nicio șansă"
  7. De ce România nu a fost afectată de pana uriașă de curent din Europa de Est
  8. Veste bună pentru șoferii care merg spre Bulgaria. CNAIR suspendă astăzi o taxă importantă la frontieră peste Dunăre
  9. Semnal de alarmă la un important proiect de infrastructură: ”Termenul din PNRR este foarte greu de îndeplinit” FOTO&VIDEO
  10. Speranță pentru șoferi. Autoritățile spun că un nou lot de autostradă se poate deschide în iulie FOTO