Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Criza a ajuns la Monaco. Pierderi tot mai mari pentru hoteluri si cazinouri

Criza a ajuns la Monaco. Pierderi tot mai mari pentru hoteluri si cazinouri


Societe des bains de mer (SBM), compania care gestioneaza principalele hoteluri si cazinouri din principatul Monaco, a inregistrat in exercitiul 2012/2013 (care s-a incheiat la finele lunii martie) pierderi nete de 51,4 milioane de euro, in crestere fata de pierderile de 33,2 milioane de euro inregistrate in exercitiul financiar precedent, a anuntat vineri conducerea societatii.

In schimb, cifra de a afaceri a societatii a crescut pana la 424,1 milioane de euro in 2012/2013, de la 372,4 milioane de euro in exercitiul precedent, transmite AFP.

Societatea a precizat ca cifra de afaceri a activitatilor din sectorul hotelier a inregistrat o crestere de 10% (in conditiile in care gradul de ocupare a crescut la 63,6% de la 56% in anul precedent) in schimb activitatea in sectorul jocurilor de noroc a ramas stabila.

SBM este principalul angajator din Monaco in conditiile in care detine si opereaza patru hoteluri, cinci cazinouri si 33 de baruri si restaurante.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1793 ori