Ce s-a mai intamplat cu Mubarak

Miercuri, 02 Martie 2011, ora 22:40
1665 citiri
Ce s-a mai intamplat cu Mubarak

Fostul presedinte egiptean Hosni Mubarak se afla in Arabia Saudita, unde urmeaza un tratament medical, a anuntat, miercuri, cotidianul egiptean al-Akhbar citat de Mediafax. 

"Mubarak se afla in prezent la o baza militara din orasul Tabouk, unde urmeaza un tratament pentru cancer de colon si pancreas", afirma ziarul, care citeaza "surse informate".

Al-Akhbar adauga ca fostul presedinte are programate sedinte de chimioterapie odata la cinci zile. Mubarak a ajuns la Tabouk, in nord-vestul Arabiei Saudite, la cateva zile dupa ce a predat puterea armatei, la 11 februarie, potrivit ziarului egiptean, care adauga ca alaturi de fostul presedinte se afla si sotia sa, Suzanne, impreuna cu cei doi fii ai lor, Alaa si Gamal.

Autoritatile egiptene au afirmat, dupa anuntul privind retragerea din functie a lui Mubarak, ca acesta ar fi plecat la Sharm el-Sheikh, unde detine o resedinta.

Fostul presedinte si membrii familiei sale nu au mai fost vazuti in public dupa data de 11 februarie.

Hosni Mubarak a fost internat, in martie 2010, intr-un spital din Germania, unde a suferit o interventie chirugicala de extirpare a vezicii biliare si a unui polip duodenal.

Autoritatile de la Cairo au anuntat, luni, ca Mubarak si membrii familiei sale sunt vizati de o interdictie de parasire a tarii, iar averile din Egipt ale acestuia au fost blocate. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hosni mubarak, #egipt, #tratament medical, #mubarak presedinte egiptean , #Egipt