MECMA va semna vineri un protocol de cooperare economica si industriala cu Cipru

Joi, 04 Noiembrie 2010, ora 16:20
1270 citiri
MECMA va semna vineri un protocol de cooperare economica si industriala cu Cipru

Ministerul roman al Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri va semna vineri la sediul ministerului din Capitala Protocolul Comisiei Interguvernamentale romano-cipriote de cooperare economica, industriala si tehnica, a anuntat joi ministerul, relateaza NewsIn. 

Co-presedintii Comisiei sunt secretarul de stat in Ministerul roman al Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Borbely Karoly, pentru partea romana, si secretarul permanent in cadrul Biroului Planificarii, George Georghiou, pentru partea cipriota.

Lucrarile celei de-a 14-a sesiuni a Comisiei Interguvernamentale romano-cipriote de cooperare economica, industriala si tehnica se desfasoara la Bucuresti, in perioada 4 - 5 noiembrie 2010.

In cadrul grupelor de lucru, reprezentanti ai principalelor institutii guvernamentale din cele doua tari analizeaza stadiul cooperarii bilaterale si convin asupra unor noi proiecte comune in domeniile de interes pentru ambele parti, respectiv energie, transporturi, turism, agricultura, cooperare economica, munca si protectie sociala, sanatate, cercetare stiintifica.

Lucrarile sesiunii Comisiei mixte se incheie prin semnarea unui Protocol, care va cuprinde toate proiectele convenite si obiectivele propuse de cele doua Parti pentru perioada urmatoare. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cipru, #cooperare, #economica, #mecma , #Cipru