Premierul chinez, in vizita oficiala in Romania

Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 07:42
1947 citiri
Premierul chinez, in vizita oficiala in Romania
Li Keqiang, premierul Chinei

Premierul chinez, Li Keqiang, va efectua o vizita oficiala in tara noastra pe 26 si 27 noiembrie cand va participa la Summitul liderilor de Guvern Europa Centrala si de Est - China si va sustine un discurs in plenul Camerei Deputatilor.

"In data de 26 noiembrie, la Palatul Parlamentului, va avea loc Summitul liderilor de Guvern Europa Centrala si de Est - China, eveniment la care va participa premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang. In continuarea Summitului, inaltul demnitar chinez va efectua o vizita oficiala in tara noastra. (...) Pe 27 noiembrie, Li Keqiang va sustine un discurs in sala de plen a Camerei Deputatilor la care vor asista deputati, senatori, primul-ministru Victor Ponta, membri ai Guvernului, presedintii consiliilor judetene, primarul general al Capitalei, primarii de sector, primarii municipiilor resedinte de judet, sefii misiunilor diplomatice acreditati in Romania cu resedinta la Bucuresti si alte personalitati ale vietii publice", se arata intr-un memorandum intern aprobat luni de Birourile permanente reunite ale Senatului si Camerei Deputatilor.

Premierul chinez se va intalni pe 27 noiembrie, la Palatul Parlamentului, cu presedintele Senatului, Crin Antonescu, si cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Zgonea a precizat ca deputatii lucreaza in teritoriu pe 25 si 26 noiembrie pentru "conditiile de securitate care impun restrictii speciale pentru reuniunea primilor-ministri din cele 14 tari si vizita oficiala a primului-ministru al Chinei".

#vizita premier China, #vizita Li Keqiang Romania, #premier China Romania , #China