China isi deschide piata producatorilor de masini eco

Sambata, 18 Septembrie 2010, ora 14:28
1759 citiri
China isi deschide piata producatorilor de masini eco

China isi va deschide piata producatorilor de masini eco, insa cauta sa incheie acorduri care presupun transferuri de tehnologie.

Guvernul chinez ar putea permite producatorilor de masini ecologice sa fie reprezentati pe piata locala, insa numai in companii cu capital mixt, in care strainii sa detina participatii minore, informeaza AFP.

Se pare ca patru producatori auto au fost deja abordati cu o astfel de propunere, care este inca in stadiul de proiect, iar surse citate de Wall Street Journal spun ca cererile ar putea fi eliminate.

Autoritatile din China sunt critice deja de o serie de companii straine, pentru conditiile dure impuse investitorilor straini.

Se pare ca utilizand schimbul de tehnologie pentru o cota de piata, si printr-o investitie de 15 miliarde de dolari in cinci companii, liderii chinezi planuiesc sa ajunga numarul unu mondial pe piata de masini eco si hibride.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Închirierea auto pe termen lung vs pe termen scurt: care este cea mai bună opțiune pentru tine?
Închirierea auto pe termen lung vs pe termen scurt: care este cea mai bună opțiune pentru tine?
Ești în căutarea unei modalități flexibile și convenabile de a-ți extinde călătoriile? În acest context, mașinile de închiriat reprezintă o soluție flexibilă, chiar convenabilă, fie...
#auto, #china, #eco, #masini, #producatori , #China