Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Axigen Mail Server va fi distribuit in Canada

Axigen Mail Server va fi distribuit in Canada

Dezvoltatorul de solutii profesioniste de mesagerie electronica, Axigen, a semnat miercuri un contract de distributie cu compania canadiana Getica e-Solutions, care ofera servicii de securitate informatica, informeaza Gecad Technologies.


'Acordul de distributie reprezinta un important pas strategic pentru noi, intrucat noi posedam cunostintele necesare in ceea ce priveste piata canadiana, in timp ce Axigen ofera o solutie de mesagerie electronica de inalta clasa pentru clientii nostri', a declarat Adrian Teodorescu, proprietarul firmei Getica e-Solutions.

Reprezentantii Axigen intentioneaza sa extinda reteaua de distributie pe continentul nord american, in scopul aducerii acesteia la acelasi nivel de dezvoltare cu prezenta pe piata europeana. 'Suntem multumiti ca am reusit sa achizitionam un partener de valoare in Canada. Data fiind experienta lor pe piata locala, suntem siguri ca relatia de afaceri dintre noi si Getica eSolutions se va dezvolta si va fi benefica de ambele parti, pe termen lung", a spus Oana Bornaz, CEO Axigen.

Lansat in ultimul trimestru al anului 2005, in urma unei investitii initiale de doua milioane de euro, Axigen Mail Server este distribuit in prezent in lumea intreaga de peste 50 de parteneri. Echipa Axigen este formata din aproximativ 60 de angajati, iar compania estimeaza ca pana la sfarsitul anului produsul sau va ajunge sa gestioneze circa 1 milion de casute postale la nivel mondial.

Infiintata in 2001, Gecad Technologies, membra a grupului Gecad, este o companie cu activitate in cercetare tehnologica, project management si dezvoltare de tehnologii software. Implicata initial in dezvoltarea de software antivirus, compania si-a concentrat eforturile, incepand din 2003, asupra dezvoltarii primei solutii de mesagerie electronica din Romania, sub marca Axigen.

Getica e-Solutions este o companie de servicii de consultanta in domeniul retelelor de calculatoare, specializata in instalarea, mentenanta si securitatea sistemelor informatice pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 947 ori