Premierul bulgar cauta investitori in Japonia

Sambata, 22 Ianuarie 2011, ora 13:20
1087 citiri
Premierul bulgar cauta investitori in Japonia

O ampla delegatie bulgara condusa de premierul Boiko Borisov a ajuns sambata dimineata in Japonia, vizita oficiala urmarind in special sa atraga investitii majore in Bulgaria, unde niponii s-ar pregati sa contruiasca una dintre cele mai mari uzine de energie solara, relateaza Sofia News Agency, citat de NewsIn.

Programul oficial al vizitei va incepe luni, in vechea capitala nipona, Kamakura, si va continua pana joi.

Borisov se va intalni cu premierul Naoto Kan, cu presedintele asociatiei Nippon Keidanren, Hiromasa Yonekura, si cu managementul de la Japan Bank for International Cooperation (JBIC).

Premierul bulgar este insotit de ministrul de externe, Nikolai Mladenov, de ministrul economiei si energiei, Traicio Traikov, de ministrul culturii, Vejdi Rasidov, si de cel al agriculturii, Miroslav Naidenov.

Aspectele cruciale ale relatiilor bulgaro-nipine in 2011 vor fi legate de economie si de investitiile in industria Bulgariei si in sectorul privat, a comentat ambasadorul Japoniei la Sofia, Makoto Ito.

Camera pentru Comert si Industrie a Bulgariei, ai carei reprezentanti il insotesc de asemenea pe premierul Boiko Borisov, si-a exprimat interesul pentru atragerea unor "investitii substantiale si permanente" in Bulgaria.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#premier, #bulgar, #investitori , #Bulgaria