Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Piata echipamentelor de constructie din Bulgaria se va dubla pana in 2010

Piata echipamentelor de constructie din Bulgaria se va dubla pana in 2010
Conform Dnevnik, vanzarile echipamentelor de constructie din Bulgaria au fost anul trecut intre 200 si 250 milioane euro, urmand ca pana in 2010 sa se dubleze, sunt de parere expertii din domeniu.

Doi dintre cei mai mari vanzatori bulgari de echipamente de constructie, Euromarket Group si Kirov au raportat vanzari de 91 milioane euro si respectiv 56 milioane euro anul trecut.

"Vanzarile echipamentelor de constructie ar trebui sa se dubleze in urmatorii doi ani", a afirmat directorul Euromarket Group, Dimitar Ilchev. Reprezentantii companiei au adaugat ca "vanzarile companiei Euromarket vor ajunge la 122 milioane euro in 2007 si vor creste pana la 509 milioane euro in 2010".

O suma importanta de 2,5 miliardeeuro in investitii europene in infrastructura vor genera o cerere cat mai mare de echipamente de constructii. Euromarket va incepe sa distribuie echipamente folosite pentru instalarea de cabluri si tevi ale producatorului olandez Vermeer. De asemenea, compania va adauga la gama sa de produse si masini folosite pentru a face sapaturi si pavaje ale producatorului american Gomaco.

Achizitionarea de echipamente de constructii in leasing tinde sa ajunga o optiune buna si pentru companiile mici.

Expertii prevad o crestere a echipamentelor de constructii deoarece dezvoltatorii continua sa prezinte proiecte pentru cladiri inalte in diverse locatii din Sofia, dar si din restul tarii.

Bloombiz

(Sursa: NewsIn)

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 796 ori