Feroviarii din Bulgaria au intrat in greva pe termen nelimitat

Joi, 24 Noiembrie 2011, ora 16:40
923 citiri
Feroviarii din Bulgaria au intrat in greva pe termen nelimitat

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in strainatate cu trenul ca, incepand de joi, sindicatele feroviare din Bulgaria au anuntat intrarea in greva pe termen nelimitat.

In urma declansarii acestei miscari de protest, circulatia trenurilor in Bulgaria va fi afectata. Astfel, zilnic, in intervalul 08.00-16.00, traficul feroviar intern de calatori va fi suspendat, iar circulatia trenurilor internationale care tranziteaza teritoriul acestui stat dinspre Romania a fost restrictionata.

Pentru a preveni aparitia unor situatii neplacute pe durata calatoriei in strainatate, Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani interesati sa verifice, in prealabil, orarul trenurilor.

In momentul in care vor aparea noi informatii privind desfasurarea grevei feroviare in Bulgaria, Ministerul Afacerilor Externe va informa neintarziat. In acest sens, cetatenii romani sunt sfatuiti sa consulte periodic pagina web a MAE (www.mae.ro), rubrica Sfaturi de calatorie - Alerte de calatorie.

#trenuri Bulgaria, #greva feroviara Bulgaria , #Bulgaria