Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Extinderea salta businessul Arabesque la 570 milioane euro

Extinderea salta businessul Arabesque la 570 milioane euro
Distribuitorul de materiale de constructii Arabesque Galati, controlat de omul de afaceri Cezar Rapotan, mizeaza in acest an pe afaceri de aproximativ 570 mil. euro, in crestere cu peste 25% fata de nivelul consemnat in 2007, pe fondul extinderii retelei de centre comerciale la nivel national si international."Actualmente suntem in curs de finalizare a celei mai mari platforme de distributie a materialelor de constructii din Romania, care este situata la Glina, la intrarea pe Autostrada Soarelui, platforma care presupune o investitie de 12 milioane de euro", a declarat directorul de marketing al companiei, Florina Necula, citat de Mediafax.


Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 450 milioane de euro, in urcare cu 33,5%.Arabesque a inaugurat in ultimele doua luni doua centre comerciale la Iasi si Craiova, in urma unor investitii de opt, respectiv noua milioane de euro. In luna februarie, reprezentantii companiei au declarat ca Arabesque a programat in acest an investitii de 45-50 milioane de euro, nivel similar cu cel din 2007, pentru extinderea retelei din Romania si strainatate, precum si consolidarii parcului logistic.Pe plan extern, Arabesque va investi in acest an circa 30 milioane de euro pentru deschiderea de noi centre comerciale in Moldova, Ucraina, Serbia si Bulgaria, tari in care distribuitorul este deja prezent.Fondata in 1994, Arabesque are 15 filiale in Romania.Investitii

Arabesque a programat in acest an investitii de 45-50 milioane de euro, nivel similar cu cel din 2007, pentru extinderea retelei din Romania si strainatate, precum si consolidarii parcului logistic.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1305 ori