DNEVNIK: Expozitiile de la Bucuresti atrag tot mai multe firme bulgaresti

Miercuri, 16 Ianuarie 2008, ora 10:49
1421 citiri
DNEVNIK: Expozitiile de la Bucuresti atrag tot mai multe firme bulgaresti

DNEVNIK (Bulgaria) - Firmele bulgare participa cu succes la expozitiile de la Bucuresti, ca prim pas pentru crearea unor contacte, parteneriate, precum si culegere de informatii referitoare la piata romaneasca. Tendinta, in ultimii ani, este ca numarul acestora sa creasca. Acest anunt a fost facut de Camera de Comert si Industrie Bulgaro-Romana (CCIBR).

Organizatia de afaceri cu sediul la Ruse este reprezentant autorizat pentru Bulgaria la centrul expozitional Romexpo. Programul centrului expozitional, anul acesta, incepe cu o prezentare de textile, confectii si produse din piele. Modexpo va avea loc pentru al 13-lea an consecutiv in luna februarie. Urmeaza Constractexpo - expozitie pentru materiale si sisteme de constructii.

Intre timp, Camera de Comert si Industrie Bulgaro-Romana recruteaza candidati pentru a participa la Romcontrola 2008. Aceasta este o expozitie internationala pentru tehnica industriala si de laborator, sisteme de prelucrare a informatiilor, computere industriale, decizii de software, sisteme de comunicatii, stabilizatori, lucrari industriale, sisteme de supraveghere, senzori, componente si sisteme. Anul trecut, la aceasta expozitie au participat 113 de companii din Austria, Bulgaria, Germania si Romania, care au expus pe o suprafata totala de 7000 de metri patrati.

Romcontrola se va desfasura in perioada 21-24 aprilie. Termenul final pentru depunerea formularelor de participare este 15 ianuarie, a anuntat CCIBR din Ruse. Dupa aceasta data firmele se pot inscrie sa participe, insa posibilitatile de alegere a unui loc sunt limitate, au adaugat cei de acolo. Ca reprezentant al Romexpo pentru tara noastra, CCIBR se ocupa de intreaga organizare, la solicitarea de a participa la expozitie a tuturor celor interesati. Acest lucru presupune alegerea unui spatiu si a unui loc pentru stand, consultari, pregatirea formalitatilor.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://rador.srr.ro/ target=_blank>Rador</a>)

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.