Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bulgaria a suspendat fonduri europene de 96 milioane euro destinate IMM-urilor

Bulgaria a suspendat fonduri europene de 96 milioane euro destinate IMM-urilor


Ministerul bulgar al Economiei si Energiei a suspendat furnizarea unor fonduri europene in valoare de 96 de milioane de euro destinate imbunatatirilor tehnologice la 142 de firme mici si mijlocii, din cauza numarului mare de reclamatii referitoare la procesul de evaluare, transmite Novinite.

Directorul general pentru fonduri europene si competitivitate din Minister, Eli Miluseva, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca nu va semna contractele in cadrul proiectului de retehnologizare a acestor companii.

Ea a precizat ca fondurile nu vor fi pierdute, ci vor fi distribuite intr-o serie de proiecte de crestere a eficientei energetice si dezvoltare a inovatiilor.

Miluseva a aratat ca departamentul pe care il conduce a primit peste 100 de reclamatii si informatii privind neregulile inregistrate in procesul de evaluare, ceea ce a determinat-o sa isi anuleze decizia de aprobare a contractelor de retehnologizare.

Ea a explicat ca cele mai mari nereguli, care au fost raportate procuraturii, se refera la telefoanele date de reprezentantii comitetului de evaluare la unele companii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1105 ori