A fost aprobat proiectul Danube Water

Luni, 09 Mai 2011, ora 12:13
1504 citiri
A fost aprobat proiectul Danube Water

Proiectul Strategic "Danube Water" managementul integrat al apelor (WATER) a fost aprobat de Comitetul Comun de Selectie al Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania - Bulgaria 2007-2013, conform NewsIn. Proiectul a fost depus in cadrul celui de al doilea apel de proiecte strategice si are o valoare de 14,98 mil. euro.

Din aceasta suma totala, 12,71 milioane euro sunt asigurate prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, potrivit unui comunicat emis luni de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

"Proiectul a fost depus in cadrul Axei Prioritare 2: Mediu - Utilizarea durabila si protejarea resurselor naturale si de mediu si promovarea unui management eficient al riscului in regiunea transfrontaliera, Domeniul Major de Interventie 2.1 - Dezvoltarea sistemelor comune de management pentru protectia mediului, avand drept Partener Lider Ministerul Mediului si Padurilor din Romania. Proiectul se va implementa pe o perioada de 24 de luni, avand ca obiectiv stabilirea unui sistem comun de management si control al calitatii apei Dunarii in conditii extreme, determinate de calamitati naturale si tehnologice", se arata in comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#dunarea, #danume water, #colaborare romano-bulgara, #cooperare transrontaliera, #fonduri europene , #Bulgaria