Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noul centru Porsche are 37.000 de metri patrati

Noul centru Porsche are 37.000 de metri patrati
Porsche Holding a lansat loi, 27 aprilie, al treilea dealer propriu din Bucuresti, respectiv complexul auto Porsche Bucuresti Vest 1.Centrul Porsche Bucuresti Vest 1 are o suprafata de 37.000 de metri patrati, cu un showroom Volkswagen de 600 de metri patrati si un showroom Skoda de 395 de metri patrati, un service cu suprafata de 3.394 de metri patrati si ateliere de mecanica, tinichigerie-vopsitorie, statie ITP (inspectie tehnica periodica), spalatorie, vanzare de piese si accesorii, fiind pregatit sa deserveasca 20.000 de clienti pe an. Investitia totala se ridica la peste opt milioane de euro.

Din 1998, cand si-a inceput activitatea si pana in prezent, Porsche Romania a realizat investitii totale de peste 84 de milioane de euro. Pentu 2006, compania are in vedere proiecte de investitii de aproximativ 40 de milioane de euro.


La inaugurare au participat Dr. Wolfgang Porsche, Dr. Michel Piech, Dipl. BW Florian Piech, Magister Josef Ahorner, proprietari ai Porsche Holding, alaturi de reprezentanti ai Porsche Austria, Porsche Immobilien si Porsche Bank.

Bloombiz


www.directNews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1007 ori