Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Soraya va realiza cosmetice pe spatiile ProLogis

Soraya va realiza cosmetice pe spatiile ProLogis

ProLogis, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de parcuri industriale, a inchiriat 3.700 de metri patrati de spatii de birouri si de depozit in cadrul ProLogis Park Warsaw II catre Soraya, unul dintre cei mai mari producatori de cosmetice din Polonia, a anuntat joi compania.

Noile locatii de depozit vor fi folosite de catre client pentru stocarea si confectionarea de cosmetice pentru distributia pe piata locala.

King Sturge a functionat ca un broker pentru ProLogis.

ProLogis Park Warsaw II
este situat intr-unul dintre cartierele industriale din Varsovia. Amplasamentul ofera clientilor acces catre centrul orasului si catre toate drumurile spre interiorul sau exteriorul tarii care se intersecteaza la Varsovia.

Parcul este situat la mai putin de un kilometru de drumul european E77, care leaga regiunea nordica a tarii de regiunea sudica.

In plus, parcul de distributie este amplasat la 10 kilometri de soseaua E30, care permite accesul rapid pe rutele de transport est-vest, si se afla la aproximativ 12 de kilometri de aeroportul international din Varsovia.

Parcul este, de asemenea, accesibil prin intermediul transportului public.

ProLogis Park Warsaw II cuprinde patru cladiri totalizand aproape 40.000 de metri patrati de spatii industriale. Printre ceilalti clienti ai ProLogis Park Warsaw II se numara Daunpol, Igepa Polska, Ikea Retail si Stalgast.

Soraya este parte a corporatiei cosmetice scandinave Cederroth International.

ProLogis este unul dintre principalii furnizori globali de spatii de distributie, cu peste 44 de milioane de metri patrati pe piete din America de Nord, Europa si Asia.

Compania inchiriaza spatiile sale industriale catre mai mult de 4.500 de clienti, printre care se numara producatori, firme de retail, societati de transport, furnizori de servicii logistice si alte societati.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1174 ori