Cushman & Wakefield deschide un birou in Dubai

Luni, 08 Septembrie 2008, ora 12:41
1331 citiri
Cushman & Wakefield deschide un birou in Dubai

Consultantul global de real estate Cushman & Wakefield deschide un birou in Dubai care va deservi pietele din Emiratele Arabe Unite, statele din Golful Persic, Kuweit si Arabia Saudita, a anuntat, luni, compania. "Dubai este una dintre cele mai importante capitale in privinta investitiilor si tranzactiilor si o destinatie de top pentru chiriasi de renume mondial, lideri in domeniile lor (...), iar potentialul de crestere al business-ului nostru in regiunea Orientului Mijlociu este foarte mare", a declarat directorul general al al Cushman & Wakefield, Paul Bacon.


Biroul din Dubai al companiei va fi coordonat de Michael Atwell, partener la Cushman & Wakefield . Din echipa mai fac parte Allon van den Bergh, director al departementului de client services, Hannah Jeffrey, director al departamentului de investitii si Hanry Connell, director client solutions.


Michael Atwell conduce de sapte ani departamentul de investitii din Varsovia.


Cushman & Wakefield estimeaza o dublare a echipei in urmatoarele douasprezece luni si va face recrutari in regiune.


Cushman & Wakefield detine 221 de birouri in 58 de tari si are peste 15.000 de angajati. Biroul din Romania a fost deschis in ianuarie 2007 prin preluarea biroului asociat Activ Consulting, cu care se colabora de peste 11 ani, devenind astfel Cushman & Wakefield Activ Consulting, care a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 4,5 milioane euro, depasind cu 50% estimarile din 2006 si vizeaza pentru anul acesta atingerea unei cifre de afaceri de opt milioane de euro.