Printul Charles, prezent la premiera mondiala a filmului sau

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 11:20
1377 citiri
Printul Charles, prezent la premiera mondiala a filmului sau

Printul Charles al Marii Britanii va asista la premiera mondiala a filmului sau, intitulat "Harmony: A New Way of Looking at Our World", ce va fi proiectat sambata seara, in cadrul editiei inaugurale a sectiunii londoneze a Festivalului Sundance.

Mostenitorul tronului britanic va asista la proiectia filmului, ce va avea loc la sala O2 Arena din Londra, in cadrul Sundance London Film and Music Festival, informeaza femalefirst.co.uk. La eveniment va fi prezent si presedintele si fondatorul festivalului, actorul american Robert Redford.

Printul Charles asigura vocea naratorului in acest documentar, care descrie colaborarile printului britanic cu numerosi oficiali guvernamentali, oameni de afaceri, organizatii pentru protectia mediului, arhitecti si artisti, incercand sa gaseasca solutii sustenabile pentru crizele globale si economice care au afectat omenirea in ultimele trei decenii.

Robert Redford, care a infiintat Festivalul Sundance - un festival destinat in special cinematografiei independente - in Statele Unite ale Americii in anul 1978, a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca admira gradul inalt de implicare in acest proiect a printului Charles, cu care s-a intalnit in 2011 pentru a discuta despre includerea documentarului in selectia Festivalului Sundance.

"Majestatea Sa regala se implica in aceste chestiuni de foarte multi ani. De-a lungul anilor, am comunicat in mod indirect, intrucat avem interese comune", a declarat Robert Redford pentru BANG Showbiz.

"Ne-am intalnit in primavara anului trecut pentru a discuta despre posibilitatea de a include acest film in programul Festivalului Sundance. Printul Charles se dedica acestor cauze de foarte mult timp - iar eu admir acest lucru -, incercand sa gaseasca solutii sustenabile si de conservare a mediului.

Eu fac acelasi lucru in tara mea si, astfel, colaborarea noastra mi s-a parut a fi o idee cat se poate de naturala si sustin sprijinirea acestor concepte si in Marea Britanie", a adaugat Robert Redford.

Sundance London Film and Music Festival are loc la O2 Arena din Londra in perioada 26-29 aprilie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#print Charles premiera film, #film print Charles, #film print Charles festival Sundance , #Anglia