Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

FIFA doreste sa interzica vanzarea de bilete la Campionatul Mondial pe eBay

FIFA doreste sa interzica vanzarea de bilete la Campionatul Mondial pe eBay
In ciuda unei legi din Marea Britanie care interzice vanzarea de bilete la meciurile Campionatului Mondial de fotbal, pe eBay acestea se gasesc inca la vanzare.Legea din Marea Britanie interzice revanzarea oricarui bilet pentru meciurile de la Campionatul Mondial, dupa ce aceasta se referea numai la biletele pentru meciurile reprezentativei Angliei.
eBay a fost consultat inainte de realizarea acestei legi si, in urma intalnirii de saptamana trecuta cu oficialii Home Office, a decis sa introduca cateva masuri restrictive in privinta vanzarii de bilete. Totusi, legile din Marea Britanie nu pot afecta activitatea site-urilor de peste ocean, asa cum este si eBay.com, care continua sa prezinte anunturi de vanzare a biletelor.

In ciuda acestui fapt pe eBay.co.uk nu se mai gaseau anunturi pentru vanzarea de bilete, iar tuturor userilor inregistrati din Marea Britanie le era interzis sa posteze anunturi pe oricare site eBay.

FIFA a adresat o scrisoare oficiala catre eBay in care le reaminteste ca acestia trebuie sa se supuna in totalitate acestei legi.

Avocatii FIFA vor trimite o noua scrisoare catre eBay, in incercarea de a-i sensibiliza pe acestia in legatura cu vanzarea de bilete si de catre userii inregistrati din alte tari decat Marea Britanie.


Bloombiz


Directnews - cel mai dinamic site de stiri si comentarii online. Intra, citeste si voteaza cele mai interesante articole. Tu esti editorul!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 847 ori