Cotidianul The Independent, inchis din cauza datoriilor

Marti, 22 Septembrie 2009, ora 10:31
938 citiri
Cotidianul The Independent, inchis din cauza datoriilor

The Independent, cotidianul reprezentativ al grupului media britanic Independent News&Media va fi inchis pana la Craciun, din cauza datoriile acumulate, sustine al doilea actionar al grupului, Denis O'Brien, precizeaza NewsIn.

Denis O'Brien nu crede ca The Independent isi va putea plati datoriile, care ar totaliza 220 milioane de lire, si ca ziarul din Anglia nu mai este un cotidian relevant si prin urmare, va fi inchis pana la Craciun.

"Nu avem niciun interes, ca grup media, sa sustinem un ziar pe care nimeni nu vrea sa il citeasca in Marea Britanie. Nu mai este un cotidian relevant si va fi inchis pana la Craciun", a spus O'Brien.

Din 2008, O'Brien detine 22,15% din actiunile companiei Independent News&Media, in timp ce actionarul majoritar, familia O'Reilly, detine 28,2%.

Independent News&Media are sediul la Dublin si detine peste 200 de titluri de print, 130 de posturi de radio si 100 de site-uri.

#cotidian, #datorii, #independent, #the , #Anglia

Curs valutar

1 EUR = 4.9768 RON

-0.0003

1 USD = 4.6386 RON

-0.0149
  1. Marile proiecte de infrastructură rutieră din România. Unde stăm pe loc și unde galopăm
  2. De ce România nu a fost afectată de pana uriașă de curent din Europa de Est
  3. Ce țări a depășit România odată cu creșterea PIB-ului în ultimii 10 ani. Depășim state care nu au cunoscut comunismul
  4. Încă 700 de lei de la stat, pentru o categorie de români: Klaus Iohannis a semnat
  5. Ce ascunde China în spatele încrâncenării de a domina piețele europene. Deflația de pe piața imobiliară care riscă să falimenteze țara
  6. O companie sud-coreeană face angajări în România cu salarii nete de 9600 de lei. Care sunt candidații eligibili pentru un astfel de post
  7. Canicula topește economia României. Cum lovește căldura extremă transporturile: "Dacă te oprești în tabla asta, nu mai ai nicio șansă"
  8. Un nou gigant a intrat pe piața din România și vrea să se extindă. Produsele pe care le oferă
  9. România pune piciorul în prag: S-a opus unui proiect major al Uniunii Europene
  10. Valentin Bârgău (Restart Energy) la Quarterly Report: ”Dorim să ne alăturăm pe piața principală. IPO-ul este în pregătire”