Wella Romania a fost preluata Interbrands

Joi, 08 Iulie 2010, ora 14:12
2020 citiri
Wella Romania a fost preluata Interbrands

Consiliul Concurentei a informat joi ca a autorizat operatiunea de concentrare economica prin care SC Interbrands Marketing & Distributions SA a dobandit controlul unic direct asupra societatii Wella Romania SRL, dupa ce a constatat ca nu au fost incalcate legile concurentei, informeaza NewsIn.

"Consiliul Concurentei a analizat aceasta concentrare economica prin prisma prevederilor Legii concurentei (nr. 21/1996) si ale Regulamentului privind autorizarea concentrarilor economice si a constatat ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurential normal.

Operatiunea de concentrare economica nu a condus la crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante identificate", se arata intr-un comunicat emis joi de autoritate.

Wella Romania SRL activeaza pe piata comercializarii cu ridicata a produselor profesionale de ingrijire a parului si a echipamentelor profesionale specifice destinate desfasurarii activitatii in saloanele de coafura.

Interbrands Marketing & Distributions SA isi desfasoara activitatea pe piata comercializarii cu ridicata de produse alimentare si nealimentare, inclusiv pe piata comercializarii cu ridicata de produse de ingrijire a parului si echipamente destinate canalelor de comercializare cu amanuntul.

Decizia Consiliului Concurentei cu privire la aceasta operatiune va fi publicata pe site-ul autoritatii romane de concurenta dupa obtinerea acordului partilor implicate referitor la datele cu caracter confidential. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#interbrands, #romania, #wella , #stiri Interbrands