Siveco Romania estimeaza o crestere de 20 la suta a cifrei de afaceri in 2007

Marti, 09 Ianuarie 2007, ora 09:04
1019 citiri

Compania Siveco Romania estimeaza o crestere de 20 la suta a cifrei de afaceri pana la circa 50 de milioane de dolari si o crestere a marjei de profit la 15 la suta in anul 2007, informeaza un comunicat al companiei.

Potrivit sursei citate, Siveco Romania isi va pastra pe piata preponderent oferta de produse deja consacrate. Este vorba despre solutiile de management al afacerilor, Siveco Applications, platforma de eLearning AeL, solutia de eHealth si va continua sa dezvolte produse si solutii noi.

In cursul anului 2006, cifra de afaceri a companiei Siveco Romania a mentinut ritmul anilor precedenti, inregistrand valoarea de aproximativ 42 milioane de dolari.

Studiile de piata realizate de International Data Corp. (IDC) plaseaza compania in mod constant in ultimii ani in topul furnizorilor de solutii EAS si de servicii IT de pe piata romaneasca. La nivelul anului 2006, Siveco detine o cota de 19,3 la suta din piata locala de EAS si o cota de 9,7 la suta din piata locala de servicii IT.

'Ne propunem pentru 2007 consolidarea proiectelor aflate in desfasurare, demararea altora noi, implicarea mai intensa in cercetare - dezvoltare, o prezenta activa atat la nivel national, cat si international, expansiunea pe verticala cu potential mare de dezvoltare, precum si extinderea pe pietele regionale si europene prin replicarea proiectelor de succes derulate la nivel national', a declarat Irina Socol, Director General al companiei.

Intre proiectele internationale derulate de companie in 2006 se numara informatizarea Fondului National de Asigurari de Sanatate din Bulgaria, modernizarea sistemului educational din Cipru, eDRAW (Virtual Collaborative Environment for Art Teaching), ACGT (Advancing Clinic-Genomics Trials on Cancer), ALIS (Automated Legal Intelligent System), LD - CAST (Local Development Cooperation Actions Enabled by Semantic Technology).

Conform sursei citate, Siveco Romania SA, societate ce a fost distinsa cu numeroase premii nationale si internationale, asigura cea mai mare parte din volumul total al exporturilor de produse software din Romania in tari din Comunitatea Europeana si Statele Unite ale Americii. Intre actionarii Siveco Romania se numara Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), Siveco Netherlands B.V.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)