Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RHS anunta parteneriatul cu producatorul de talie mondiala Supermicro.

RHS anunta parteneriatul cu producatorul de talie mondiala Supermicro.

RHS Company isi largeste lista brandurilor de notorietate comercializate in Romania, devenind distribuitor al producatorului american Supermicro.

Prin aducerea companiei cu cea mai mare rata de crestere din industria serverelor, RHS continua sa raspunda necesitatilor din ce in ce mai complexe si dinamice de pe piata romaneasca.

Punand accentul pe dezvoltarea produselor din categoria superioara si un control al calitatii fara compromis, Supermicro ofera produse cu performante de exceptie incepand din anul 1993. Cu facilitati de cercetare si dezvoltare la sediul central din Slilicon Valley, Supermicro isi asuma cu succes rolul de lider prin parteneriatele cu mari producatori precum Intel si Adaptec.

RHS Company SA a incheiat anul 2005 cu o cifra de afaceri de 48 milioane USD, in crestere cu peste 60% fata de 2004, prognozand pentru anul 2006 o cifra de afaceri de 82 milioane USD. Cresterea cifrei de afaceri, cu mult peste rata de evolutie a pietei de profil, s-a datorat atat extinderii portofoliului de produse oferite, cat si adaugarii de noi companii in lista de furnizori.

Sursa: Gabi Valsan, RHS Company

Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 791 ori