Laptopuri si desktopuri second-hand. Vezi cele mai bune oferte

Duminica, 24 Iulie 2011, ora 13:21
2926 citiri
Laptopuri si desktopuri second-hand. Vezi cele mai bune oferte

Pentru cei care isi doresc un laptop sau un desktop, dar au un buget limitat, produsele second-hand sunt o optiune ce merita luata in calcul, mai ales ca pot fi gasite produse la preturi mai mici de 1000 de lei. 

La un pret mai mic de 1000 de lei pot fi gasite laptopuri Dell, cu procesor Intel Core2 Duo sau Pentium, cu ecran de 14 - 15 inci, 1GB RAM DDR2, placa video integrata GMA 950, hard de 40 GB sau mai mult, la retaileri precum PcMall sau PDmedia. 

Preturile ajung, in unele cazuri, si la 700-800 lei. Cei care nu vor sa cumpere neaparat de la retaileri pot gasi oferte chiar si mai tentante pe Okazii.ro, unele produse puse la vanzare avand garantie ramasa de la primul cumparator, noteaza Evenimentul Zilei.

In ceea ce priveste cumparatorii de desktop care prefera sa cumpere un produs gata asamblat, pot gasi fara probleme un HP sau Dell, cu Intel Core2 Duo sau Pentium Dual Core (generatie mai veche), 1 GB DDR2, hard de 80 GB, la preturi de 600-700 lei, la retaileri precum Probitzcomputers sau Citgrup.

Pentru mai putin de 600 de lei se gasesc sisteme cu procesoare de tip Pentium 4 la 3GHz.

Ce este important, pentru unii clienti, este ca gasesc multe sisteme, in aceasta marja de pret, dotate cu Windows (de regula XP) cu licenta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#laptop, #desktop, #second hand, #laptop second hand , #stiri Intel