Intel, atras de calificarea programatorilor romani

Marti, 09 Noiembrie 2010, ora 09:43
1126 citiri
Intel, atras de calificarea programatorilor romani

Inalta calificare a fortei de munca si mentinerea neimpozitarii veniturilor programatorilor sunt printre motivele fundamentale care au dus la alegerea Romaniei pentru realizarea investitiei Intel din Bucuresti, a spus conducerea companiei premierului Emil Boc, potrivit Guvernului, transmite Mediafax.

Seful Guvernului a avut, luni, la Palatul Victoria, o intalnire cu reprezentanti ai Intel Corporation, cu ocazia deschiderii la Bucuresti a Centrului de Cercetare si Dezvoltare Solutii Software.

"Guvernul sustine si promoveaza investitiile in tehnologia informatiei, cu precadere in zona de cercetare, ca domeniu cu importanta strategica pentru dezvoltarea viitoare a Romaniei.

Aceasta este directia corecta, intrucat permite o dezvoltare sustenabila in domeniul tehnologic si este si creatoare de valoare adaugata", a spus Boc, citat intr-un comunicat al Guvernului.

Sursa citata sustine totodata ca, in cadrul discutiilor, reprezentantii Intel au aratat ca printre motivele fundamentale care au dus la alegerea Romaniei pentru realizarea acestei investitii s-au aflat inalta calificare a fortei de munca, precum si politica guvernamentala de mentinere a neimpozitarii veniturilor programatorilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intel, #centru, #programatori, #romani , #stiri Intel