Intel angajeaza in criza

Marti, 31 Martie 2009, ora 13:33
1892 citiri
Intel angajeaza in criza

Intel, cel mai mare producator mondial de microprocesoare, intentioneaza sa faca angajari in Romania in 2009 si in anii urmatori, in pofida crizei financiare, a declarat, marti, agentiei NewsIn directorul de vanzari al Intel GmbH, Catalin Morosanu.

"In prezent, la reprezentanta din Romania avem 14 angajati. Dorim sa crestem numarul personalului, in functie de cum evolueaza afacerile. Oricum, noi nu vom face disponibilizari. Este o mare greseala a opri acum afacerile. Ar insemna ca, atunci cand economia va reporni, nu vei mai pleca din poll position (n.r. pozitia de start)", a afirmat directorul de vanzari al Intel GmbH.

"Potrivit estimarilor, pe primul trimestru din 2009, vanzarile din industria IT au scazut cu 15-25%, comparativ cu aceeasi perioada din anul trecut. In ciuda acestui moment de criza, sunt totusi foarte importante investitiile. Apoi, in opt luni, o companie si-ar putea amortiza investitia", a explicat reprezentantul Intel.

Intel Corporation a anuntat ca va investi sapte miliarde de dolari in unitati de productie in SUA, in urmatorii doi ani.


#Intel, #angajeaza, #criza, #IT, #microprocesoare , #stiri Intel