Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vezi cine este noul custode al Fondului Proprietatea

Vezi cine este noul custode al Fondului Proprietatea

ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucuresti a fost ales sa fie custodele si depozitarul Fondului Proprietatea, conform reprezenantilor Franklin Templeton, manager de investitii si unic administrator al Fondului, anunta NewsIn.

Procesul de selectie s-a desfasurat in luna iunie 2011, iar contractul va intra in vigoare din luna august 2011, cand prezentul contract de servicii de depozitare cu Bancpost va expira.

Sase banci cu experienta locala si internationala au fost invitate pentru a participa la procesul de selectie si au inaintat oferte demonstrand expertiza solida si standardele de calitate inalte solicitate de catre Fond.

"Ne bucuram ca putem lucra cu ING Bank in calitate de custode si depozitar pentru Fondul Proprietatea.


Am organizat un proces de selectie riguros la care au luat parte unele dintre bancile cu cea mai mare experienta care opereaza in Romania. Suntem increzatori ca vom avea o colaborare de succes cu ING Bank", a declarat Greg Konieczny, managerul de fond al Fondului Proprietatea.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1096 ori