Sucursala Bucuresti a ING Bank NV Amsterdam va intermedia tranzactii la BVB

Miercuri, 03 Ianuarie 2007, ora 08:53
890 citiri

Sucursala Bucuresti a ING Bank NV Amsterdam va incepe din data de 3 ianuarie 2007 sa intermedieze tranzactii la Bursa de Valori Bucuresti /BVB/, continuand activitatea societatii de servicii de investitii financiare ING Securities SA Bucuresti, informeaza BVB.

Alaturarea institutiei de credit ING Bank NV Amsterdam - Sucursala Bucuresti comunitatii bursiere va conduce la dezvoltarea activitatii BVB, se arata intr-un comunicat al Bursei de la Bucuresti, considera reprezentanti ai bursei.

ING Securities a fost in 2006 liderul societatilor de brokeraj din punct de vedere al valorii tranzactiilor cu actiuni si obligatiuni intermediate la BVB, cu o cota de piata de 9,24 la suta si o valoare de tranzactionare de 2,01 miliarde lei noi. Pe locurile urmatoare se situeaza Intercapital Invest si Raiffeisen Capital&Investment cu cote de piata de 7,62 si respectiv 7,34 la suta.

In total, valoarea tranzactiilor cu actiuni, obligatiuni si drepturi de preferinta intermediate de ING Securities pe BVB si RASDAQ a fost de 2,113 miliarde RON, cota de piata fiind de 9,02 la suta.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)