Serviciul MyING va fi disponibil si pentru participantii la pensiile facultative

Marti, 28 Aprilie 2009, ora 16:41
1706 citiri
Serviciul MyING va fi disponibil si pentru participantii la pensiile facultative

Clientii ING vor putea accesa prin serviciul MyING informatii atat despre contractele de pensii obligatorii, cat si despre cele facultative incepand cu luna aprilie, pe baza unui singur nume de utilizator si a unei parole, a anuntat marti compania. 

Serviciul MyING a fost lansat in mai 2008, simultan cu colectarea primelor contributii la pilonul II. Pana in prezent, serviciul a beneficiat de 35.000 de activari de conturi de pensie obligatorie, de mai mult de 100.000 de vizitatori si a inregistrat peste un milion de afisari.

Compania a conceput seviciul MyING ca o platforma online prin care fiecare client sa poata afla mai multe despre portofoliul sau. Utilizatorul poate vizualiza, atat pentru contul de pensie facultativa, cat si pentru cel de pensie obligatorie, informatii despre contract, valoarea contului si a contributiilor platite, valoarea si numarul unitatilor de fond acumulate in contul personal, comisioanele de administrare, date personale si detalii despre angajator, se arata in comunicat.

Clientii ING mai pot vizualiza valoarea contributiilor in anumite intervale de timp preferate, isi pot modifica datele de contact si au posibilitatea sa-si descarce si sa isi tipareasca situatiile financiare.

Astfel, anul acesta compania va integra in cadrul acestui website si serviciul Partener Online, destinat clientilor de asigurari de viata, MyING oferind clientilor, sub acelasi acoperis, informatii si suport in verificarea online a conturilor de asigurari de viata si pensii private.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#facultative, #mying, #participanti, #pensii, #serviciu , #stiri ING