Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ING si Generali lanseaza doua produse de asigurare

ING si Generali lanseaza doua produse de asigurare

ING Bank Romania si-a completat oferta de servicii pentru persoane fizice cu doua produse de asigurare - ING Asigurare Locuinta si ING Casco, se arata intr-un comunicat al bancii. Produsele sunt rezultatul colaborarii dintre ING Bank si Generali Asigurari si vor fi vandute, in cele peste 100 de ING Office-uri din toata tara, prin intermediul Amsterdam Broker.Usor si comod, cu aceleasi instrumente de lucru - contul curent Cont"ROL si cardul ING atasat - clientii isi pot asigura bunurile printr-o singura vizita la ING Office, avand acces pentru administrarea conturilor proprii in Self"Bank zilnic, de la 7 dimineata pana la ora 23. Contractul de colaborare incheiat de ING Bank cu Generali Asigurari,prin care este creat un pachet complet de servicii, asigura confort si siguranta clientului.

"Este un pas important in extinderea ofertei ING pentru persoane fizice...Ambele polite de asigurare se pot achizitiona intr-un singur loc, la ING Office, in 26 de orase. Am creat aceste produse pentru a avea o solutie simpla si eficienta de asigurare a bunurilor clientilor si ale potentialilor clienti. Am cautat formula cea mai convenabila clientului, pastrand aceleasi instrumente de lucru, ramanand consecventi conceptului de confort si siguranta lansat prin ING Office", a declarat Albert Roggemans, CEO Retail Banking, ING Bank Romania.

"Parteneriatul Generali - ING Bank a fost realizat in vederea implementarii unei solutii moderne de servicii bancare si de asigurari. O colaborare care aduce beneficii atat ambelor parti, cat mai ales clientilor ING Bank. Nu ne vom rezuma doar la aceste produse, in viitor vom integra si alte asigurari potrivite pentru clientii bancii ING. Suntem ferm convinsi ca am inaugurat o premiera in piata romaneasca de asigurari", a adaugat Tudor Moldovan, Directorul General al companiei Generali Asigurari.

Persoanele care isi deschid un cont curent la ING Office, beneficiaza de produsele nou create, ING Asigurare Locuinta si ING Casco. Astfel, prima de asigurare se debiteaza din contul curent Cont"ROL, lunar sau in rate trimestriale. Conturile se pot alimenta in Self"Bank pana la ora 23, iar polita se prelungeste automat. Asiguratul poate incheia o polita pentru locuinta si bunurile aflate in ea, chiar daca beneficiarul politei locuieste cu chirie.

In plus, noile servicii ofera bonusuri exprimate in reducerea primei de asigurare pentru polita Casco, daca in anii precedenti nu au fost daune, remorcare gratuita a vehiculului avariat si transportul pasagerilor, puse la dispozitie de catre Europ Assistance, partenerul Generali Asigurari si asistenta 24h/7zile pe saptamana prin linia telefonica disponibila pentru urgente. Informatiile pot fi solicitate prin ING My"Line.

Oferta ING Bank pentru persoane fizice cuprinde in prezent: cont curent cu dobanda actualizata la soldul zilei (6,85% pentru un sold de minim 700 RON), produse de asigurare a locuintelor si a autovehiculelor, credite pentru achizitia locuintelor si a terenurilor, credite pentru nevoi personale fara girant/fara avans, linie de credit atasata contului curent, carduri ING Visa si Mastercard.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1156 ori