ING nu l-a demis pe Florin Citu, ci a restructurat postul

Miercuri, 09 Martie 2011, ora 15:27
4405 citiri
ING nu l-a demis pe Florin Citu, ci a restructurat postul

Directorul General al ING Bank Romania, Misu Negritoiu, a declarat miercuri ca nu l-a concediat pe Florin Citu, precizand ca banca a luat decizia sa restructureze functia de director al trezoreriei, iar acesta a refuzat functiile propuse, informeaza Newsin.

"Noi nu l-am demis pe Florin (Florin Citu - n.r.). Am o parere foarte buna despre Florin ca macroeconomist, am lucrat foarte bine. Este o problema interna a bancii, o problema de reorganizare.

Am reorganizat activitatea in comercial banking si am restructurat pozitia pe care o detinea Florin si i-am oferit alte pozitii in banca.

Noi nu avem o problema cu Florin ca sa ramana in banca. Inteleg din declaratiile lui publice ca nu ii convine alta pozitie, dar noi pozitia de director de trezorerie nu o mai avem", a spus Negritoiu.

Seful ING Bank Romania nu a precizat ce functii i-au fost oferite lui Florin Citu. "Acestea sunt detalii din ale noastre. Nu o sa le discutam in conferinta.

I-am oferit mai multe pozitii in orice caz, atractive, dar este o optiune personala", a mai spus Misu Negritoiu.

Florin Citu a declarat ca fost concediat din functia de director al trezoreriei de la ING Bank, urmand sa conteste decizia in instanta.

"Nu vreau sa comentez decizia. Am fost instiintat ieri (luni - n.r) asupra acestei decizii si atat este ceea ce pot sa spun in acest moment.

O sa contest in instanta aceasta decizie. Sper sa castig si sa ma intorc in ING, de aceea nu vreau sa comentez nimic", a declarat, pentru NewsIn, Florin Citu. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#misu negritoiu, #ing, #florin citu, #demisie , #stiri ING