Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ING Bank Romania deschide o sucursala la Ramnicu Valcea

ING Bank Romania deschide o sucursala la Ramnicu Valcea
ING Bank Romania deschide astazi la Ramnicu Valcea prima sucursala bancara pentru companii. ING Bank Ramnicu Valcea va oferi companiilor intreaga gama de produse si servicii disponibile la nivel national, de la plati si schimburi valutare pana la credite, servicii de custodie si solutii de electronic si internet banking, se arata intr-un comunicat din partea bancii.

"Ramnicu Valcea este un oras in plina dezvoltare iar companiile de aici au nevoie de produse si servicii competitive si din ce in ce mai sofisticate. Credem ca ING, prin oferta sa complexa si adaptata nevoilor specifice ale fiecarui client, poate contribui la succesul companiilor care activeaza pe plan local", a declarat Misu Negritoiu, Director General al ING Bank Romania.

La inaugurare au participat oficialitati locale, reprezentanti ai mass-media si ai celor mai importante companii care activeaza in Ramnicu Valcea si in regiune. Importanta deschiderii sucursalei din Ramnicu Valcea pentru ING Bank a fost marcata de prezenta Directorului pentru Companii Medii in cadrul ING Wholesale Banking,Rutger Koopmans si a Directorului Executiv pentru Europa Centrala si de Est ING Wholesale Banking,dlui. Igno van Waesberghe, alaturi de Misu Negritoiu, Director General al ING Bank Romania si Ionut Encescu, Director al Sucursalei ING Bank Ramnicu Valcea.

ING Bank este prezenta in Ramnicu Valcea din anul 2006, prin intermediul a doua unitati de servicii bancare pentru persoane fizice - ING Self'Bank. ING Self'Bank pune in practica un concept inovator, prin care clientul isi poate gestiona zilnic fondurile proprii, sapte zile pe saptamana, intre orele 7 si 23. Acest sistem permite costuri mai scazute si economie de timp in comparatie cu reteaua bancara clasica.

In cadrul ING Self'Bank, Bancomat+ ofera clientilor posibilitatea de a depune sau retrage numerar in moneda nationala, precum si de a-si verifica soldul, intr-o zona perfect securizata iar Multimat ofera alta gama de operatiuni bancare, incluzand transferuri intre conturi, schimburi valutare sau obtinerea extraselor de cont. De asemenea, prin intermediul Multimat clientii pot sa isi achite facturile curente (telefon, gaze, electricitate) in cateva minute.

In prezent, ING Bank are 23 de sucursale bancare pentru companii si peste 110 unitati pentru persoane fizice.

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1109 ori