Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ING Bank o noua strategie de extindere in segmentul corporate

ING Bank o noua strategie de extindere in segmentul corporate

Pentru a isi consolida pozitia in segmentul corporate, ING Bank Romania are o noua strategie care vizeaza cresterea gradului de accesibilitate la serviciile bancii, atat prin exinderea teritoriala cat si prin reducerea plafonului cifrei de afaceri impus clientilor potentiali, potrivit unui comunicat din partea companiei.

ING Bank Romania va continua dezvoltarea retelei de sucursale pentru clienti corporate in orase mai mici din tara dar si in Bucuresti. Dezvoltarea retelei va avea o contributie importanta la cresterea gradului de accesibilitate la serviciile bancii. In Bucuresti, ING Bank va deschide pana la sfarsitul acestui an sucursale bancare pentru companii in fiecare dintre cele sase sectoare ale capitalei.

In cadrul acestei strategii, ING Bank Romania deschide astazi cea de-a treia sucursala bancara pentru companii din Bucuresti si prima care functioneaza complet independent. Noua sucursala situata pe Bulevardul Unirii, este cea mai mare din Bucuresti si va deservi in principal companiile din sectorul 3. ING Bank Sucursala Unirii va oferi companiilor intreaga gama de produse si servicii disponibile la nivel national, de la plati, schimburi valutare, credite si servicii de custodie pana la factoring, leasing si solutii de electronic si internet banking.

In plus, sucursala va oferi servicii si pentru populatie, punand la dispozitia clientilor serviciul Self'Bank, prin intermediul caruia clientii au posibilitatea sa isi administreze singuri finantele proprii, beneficiind de un program extrem de flexibil. In Bucuresti, functioneaza in prezent 3 sucursale bancare pentru companii si 30 unitati bancare pentru persoane fizice.

O alta schimbare strategica la nivelul diviziei ce ofera servicii companiilor este aceea de a reduce plafonul cifrei de afaceri a clientilor sai de la 3 la 2 milioane EUR, oferind astfel si companiilor locale mai mici posibilitatea de a avea acces la serviciile si produsele bancare ale ING.

ING Bank Romania este de asemenea pregatita sa ofere companiilor locale credite pentru pre-finantarea proiectelor eligibile precum si credite pentru co-finantarea acestora. Avantajele acestei ofertei sunt: termeni atractivi de finatare, consultanta profesionala pentru o structura optima de finantare, operativitate si servicii complementare - ofiter de cont dedicat, internet banking.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1113 ori