ING Asigurari de Viata a inregistrat prime de 30 mil. euro in primele trei luni

Joi, 11 Mai 2006, ora 14:13
645 citiri

Divizia de asigurari a ING din Romania a consemnat in primele trei luni ale anului prime subscrise de 30 de milioane de euro, comparativ cu nivelul de 25 de milioane de euro din primul trimestru al anului trecut.ING Asigurari de Viata Romania a obtinut in primul trimestru un profit inainte de impozitare de trei milioane de euro, fata de doua milioane de euro in perioada similara a anului trecut.

In cazul diviziei bancare, ING Romania si-a marit reteaua de retail banking la 91 de unitati in primele trei luni ale anului, banca fiind prezenta in 21 de orase.

Grupul intentioneaza sa investeasca in continuare pentru dezvoltarea activitatilor din Romania, Polonia si India, pentru a profita de viitoarele oportunitati oferite de piata.

Profitul grupului de retail banking s-a redus de la 12 milioane de euro la sapte milioane de euro, in special datorita majorarii investitiilor destinate finantarii extinderii activitatilor din Romania, India, dar si a operatiunilor de private banking, destinate persoanelor fizice cu posibilitati materiale ridicate.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei