Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ING a redus la 2 milioane euro plafonul cifrei de afaceri pentru firmele care doresc sa acceseze fonduri

ING a redus la 2 milioane euro plafonul cifrei de afaceri pentru firmele care doresc sa acceseze fonduri

ING Bank a redus plafonul cifrei de afaceri pentru companiile care doresc sa acceseze fonduri prin intermediul bancii, de la trei la doua milioane euro, a anuntat joi, la inaugurarea unei noi sucursale a bancii, Directorul General ING Bank, Misu Negritoiu.

Acesta a explicat ca in acest fel vor avea posibilitatea sa acceseze fonduri si companiile locale, mai mici, care pana acum s-au confruntat cu aceasta problema.

Negritoiu a adaugat ca ING este pregatita sa ofere companiilor locale credite pentru prefinantarea proiectelor de accesare a fondurilor structurale, si sa dezvolte gama de produse.

'Intentionam ca pe viitor sa ne dezvoltam gama de produse, in special pe cea de retail', a adaugat Misu Negritoiu.

Pe piata bancara romaneasca institutia financiara are o cota de piata de 4,2 la suta, situandu-se pe locul sapte din punct de vedere al nivelului activelor (2,139 miliarde euro, la finele anului trecut). Pe segmentul asigurarilor, ING detine 38,8 la suta. In 2006 institutia a oferit finantari in sistem leasing in valoare de peste 30 milioane euro. De asemenea detine circa 70 la suta din activele plasate in custodie de investitorii straini pe piata romaneasca.

ING Romania face parte din ING Grup, institutie financiara olandeza, care are peste 60 milioane clienti, in 50 tari. In prezent valoarea de piata a institutiei financiare este de circa 74,6 miliarde euro, detinand la nivel mondial locul 6.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 647 ori