Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

IFN-urile de pe piata locala au primit mai putini bani de la straini

IFN-urile de pe piata locala au primit mai putini bani de la straini

Strainii au injectat in primele patru luni peste 61 mil. euro in IFN-urile de pe piata romaneasca. Firmele de leasing si societatile de credite de consum au primit in primele patru luni de la actionarii straini injectii de capital in usoara scadere fata de aceeasi perioada din 2010, cand insumau 64,7 mil. euro, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului.

In primele patru luni ale acestui an, cea mai mare infuzie de capital a fost facuta de actionarii OTP Leasing Romania cu un aport la capital de 22,49 milioane euro (11,37 milioane euro in ianuarie si 11,12 milioane euro in februarie), dupa care urmeaza actionarii Afin Leasing care au contribuit cu 19,3 milioane euro (9,77 milioane euro in ianuarie si 9,55 milioane euro in februarie).

Pe urmatoarele locuri se afla ING Lease Romania, cu un aport la capitalul social de 15,73 milioane euro in martie si Unicredit Consumer Financing cu 2,7 milioane euro, tot in martie.

Totodata, IKB Leasing si-a majorat capitalul social cu 1,27 milioane euro, in ianuarie.

Datele publicate lunar de Registrul Comertului includ primele 40 de companii care au primit aport la capitalul social, dupa valoarea sumelor alocate.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1129 ori