Creditul ING este disponibil si clientilor care au deja locuinta

Marti, 21 Iulie 2009, ora 17:59
2262 citiri
Creditul ING este disponibil si clientilor care au deja locuinta

Produsul de tip credit imobiliar pe care ING Bank il va lansa in aceasta vara va fi disponibil si pentru clientii care detin si alte locuinte la momentul solicitarii imprumutului, arata un comunicat al bancii, dupa ce ING a anuntat ca va renunta sa participe la programul Prima Casa informeaza NewsIn.

"Noul produs se va acorda rapid. Imobilul achizitionat poate fi orice casa in care clientul doreste sa locuiasca, nu neaparat prima sa casa", a spus directorul diviziei de retail a ING Bank Romania, Albert Roggemans.

ING Bank a renuntat sa mai participe la programul Prima Casa "deoarece procedura de acordare a garantiei presupune o administrare speciala de catre banca, generand astfel costuri suplimentare ce nu sunt in concordanta cu modelul de distributie al bancii", se mai arata in comunicat.

Potrivit lui Roggemans, avansul minim necesar pentru acordarea creditului va fi de 25%, iar un avantaj fata de creditele acordate prin Prima Casa va fi posibilitatea acordarii unui imprumut mai mare de 60.000 de euro, fara ca banca sa impuna o suma maxima ce poate fi aprobata.

#ing, # credit, # locuinte, # program , #stiri ING